<
Přeskočit na obsah

Aktuality

  • Úvod
  •   »   
  • Aktuality
  •   »   
  • Ohlédnutí za Dny Fajne rodiny 2024...

Ohlédnutí za Dny Fajne rodiny 2024...

Je za námi půlkulatý pátý ročník projektu Dny Fajne rodiny. Více než stovka větších i menších akcí zaměřených na rodiny (samozřejmě v širším, mezigeneračním pojetí) našla své návštěvníky – řadu zajímavých akcí jsme do programové nabídky přidávali i průběžně, takže opravdu bylo z čeho vybírat. S velkým zájmem se setkali i letošní facebookové soutěže o hezké dárky od Divadla loutek a Moravskoslezské vědecké knihovny. Příjemným bonusem, který jsme rodinám v rámci letošních Dní přinesli, byla i outdoorová hra pro rodiny z kategorie „Výletů s tajenkou“. Dobrodružná hra Za haldou Emou a propadlými stavbami do Ostravy je pořád dostupná, a zdarma díky podpoře města.

Ani letos nechyběla prezentace vybraných prorodinných organizací na festivalu Ostravský Kompot. Zde jsme taky vyhlásili a ocenili vítěze oblíbené soutěže pro ostravské školáky s názvem „Moje rodina…“ A dárky si odnesli i vítězové pětitýdenní návštěvnické soutěže, vyhlášeni již tradičně na Tátafestu, kterým Dny Fajne rodiny symbolicky zakončily.

Pomyslné ohlédnutí za letošními Dny přinášíme v připojené fotogalerii, do které postupně přibydou další momentky z akcí. Zároveň moc děkujeme všem zapojeným organizacím i návštěvníkům akcí a těšíme se opět za rok – 15. května 2025.